- Prekasno je za Cher da vrati vrijeme unazad - piše Radar Online, aludirajući na naziv velikog hita američke 70-godišnje pjevačice, koja je navodno u sve lošijem zdravstvenom stanju.

U nedavnom izdanju The National ENQUIRERA tvrdi se kako se nekrunisana "kraljica popa" suočava sa odbacivanjem familije i siromaštvom u onome što bi mogli biti njeni posljednji dani na ovom svijetu.

OPASNI VIRUS. Već godinama se, podsjetimo, piše o tome da se Cher, navodno u vrijeme najveće slave, zarazila opasnim Epstein-Barr virusom, te da misteriozna bolest sada uzima svoj danak, pa su pjevačici počeli otkazivati i organi!?

Tokom osamdesetih godina Cher se zarazila tim virusom, koji je vrsta herpesa, koja može da uzrokuje nekoliko vrsta kancera, tvrdi The National ENQUIRER.

Cher je, kako se dalje piše, zbog ovog virusa morala da napravi podužu pauzu, a veliki povratak napravila je prije tri godine albumom "Closer To The Truth" , kao i turnejom "Dressed To Kill", ali pjevačica je ubrzo morala da otkaže seriju koncerata jer ju je virus ponovo napao.

OPROŠTAJ S NAJBLIŽIM. Pjevačica sa dugogodišnjom karijerom dala je milione kako bi se otarasila ovog virusa, ali njena borba nije uspjela, te je danas Cher navodno u nikad lošijem stanju, a kako je otkrio izvor ona je svjesna da dolazi njen kraj, ali ne želi nikoga da opterećuje svojom bolešću.

- Ona želi da umre na miru i da ne opterećuje nikoga svojim problemima - rekao je izvor.

Kako je svjesna da zbog bolesti vjerovatno neće dugo poživjeti, riješila je da ostavi svoje multimilionsko imanje svoj familiji, navodi Radar Online.

- Ona želi da ostavi sve nesuglasice koje je imala s familjom, i želi da bude sigurna da će svi nakon njene smrti biti obezbjeđeni stambeno i finansijski.

***

A danas je Cher ponovo dospjela na naslovnice svjetskih medija, ali zbog druge vrste skandala. Naime, poput drugih celebrityja, i ona je reagovala na teroristički napad u Istanbulu, i na Twitteru je postavila status: "Svi se molimo za nedužne ljude na aerodromu u Turskoj". Međutim, uz taj twit stavila je emoije bombe i eksplozije, što su mnogi smatrali neprimjerenim, pa je pjevačica uputila izvinjenje, navodeći da time nije ništa loše mislila niti željela poručiti.

Cher NE