Muškarac koji je u Italiji osuđen na doživotnu robiju, tražio je od uprave zatvora da mu omoguće susret sa dvije prijateljice koje je navodno upoznao preko pisama!?

Državljanin Srbije Igor Vaclavić ili Norbert Feher, koji je osuđen na doživotnu robiju u Italiji zbog dva ubistva, tražio je dozvolu za posjete u pritvoru.

Podsjetimo, iako je osuđen u Italiji, on se trenutno nalazi u pritvoru u Španiji, čije ga tužilaštvo tereti za još tri ubistva koja je počinio u toj državi.

POVEZANO
Goran Kotaran zatvorNAJOPASNIJI ZATVORENIK U BiH, ZOVU GA `HANIBAL LEKTOR`: Treba izaći na slobodu za...

DOPISIVALI SE. "On je tražio od Uprave zatvora Zueri da mu odobre posjete dvije žene koje je upoznao preko pisama. Nadležni iz ove institucije su nakon provjere tih osoba procijenili da Srbina mogu da posjete prijateljice i njihov dolazak u zatvor je odobren. Međutim, ostalo je nejasno ko su te dvije žene i zbog čega žele da posjete ovog masovnog ubicu" pišu italijanski mediji i dodaju da je jednu djevojku upoznao prije šest mjeseci.

- Tada su počeli da se dopisuju. Drugu djevojku je upoznao na isti način, a sada će imati priliku i da ih lično upozna - najavljuju mediji.

Italijanski mediji pozvali su se na svoje kolege iz Španije, koje su ovu informaciju provjerile i kod Vaclavićevog advokata.

- Njegov branilac Huan Manuel Martin Kalvente pitao je upravu da mu dozvoli posjete. Navodno, jedna od žena je Rebeka Sančez iz Madrida, kćerka jednog vojnika - navode mediji.

Vaclavić ubica 1

POSEBAN REŽIM. Najpoznatiji srpski bjegunac, za kojim su evropske policije tragale mjesecima, u zatvoru u Zueri nalazi se na posebnom režimu i ima maksimalno obezbjeđenje.

- Ljude koji mu dolaze u posjetu može da vidi samo kroz staklo prvih šest mjeseci, nakon čega ih može upoznati u posebnoj prostoriji u kojoj je kontrola manje stroga - objašnjavaju izvori tamošnjih medija.

PET UBISTAVA. Drama oko Igora Vaclavića počela je u četvrtom mjesecu 2017. godine, kada je on u Italiji najprije ubio barmena Davida Fabrija, a poslije osam dana bijega usmrtio je i čuvara šume Valerija Verija. Policija je mjesecima držala u opsadi dio između Bolonje i Ferare, ali je Srbin uspio da im pobjegne.

Na kraju je uhvaćen u Španiji polovinom decembra iste godine, a tokom hapšenja ubio je dvojicu španskih policajaca i jednog farmera.

POVEZANO
Zatvor Bastoy Norveška 0SAN SVAKOG ZATVORENIKA: Zavirite u norvešku kaznionicu gdje okorjeli kriminalci žive k`o u hotelu!