Otkako je tijelo Milice Jakovljević, nakon nekoliko dana potrage, pronađeno obješeno o drvo u ekonomskom dijelu dvorišta kuće u kojoj je živjela, njen suprug Jovan neprestano objavljuje tužne pjesme i njihove zajedničke fotografije, a mještani sela i Miličini poznanici sada su se ustrijemili na njega, jer smatraju da je odgovoran za njeno samoubistvo?!

Prema Jovanovom svjedočenju, Milica mu je na dan nestanka poslala poruku u kojoj je napisala "Zbogom, bebi", a zatim nestala bez traga.

POVEZANO
Omerović Ermin posmrtnicaSUPRUGA IZOSTAVLJENA SA SMRTOVNICE: Konjic potresla vijest o smrti mladog oca (31) dvoje djece

Muž je potvrdio da je išao i na poligraf kako bi se odagnala sumnja da ima veze sa smrću supruge. Kako se doznaje u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, poslije kraće istrage, utvrđeno je da je riječ o samoubistvu.

U komentarima ispod zajedničkih fotografija i pjesama posvećenih Milici koje Jovan objavljuje na svom Facebook profilu danima unazad, mještani sela Osipaonica kraj Smedereva izrazili su sumnju da bi upravo Jovan mogao da se krije iza zločina, te da se iza njihovog braka i "slike ucveljenog muža koju Jovan gradi o sebi", krije nešto drugo.

- Sve je ovo sumljivo, toliko dana je tražili, a ona obješena u dvorištu i baš je našao muž koji kukumači na Facebooku, dobar glumac. Kao plače. Ne laži molim te. Na Facebooku stavio stanje veze "komplikovano". Onda si je ti otjerao u smrt. Gdje će ti duša? Ostavio si dijete bez majke. Njoj neka je laka zemlja i neka je anđeli čuvaju – neki su od komentara na Jovanov račun.

Među njima našao se i muškarac koji tvrdi da je Milica "njegovo dijete" te da su Jovanovi navodi da pati neistiniti.

A onda se komentarom oglasio i Jovan:

Pričate neke priče, a nemate pojma tačno o čemu se radi. Svaki vaš komentar je nebitan i mi ukućani i njena porodica dobro znamo šta se desavalo, zato ne pričajte nešto i ne miješajte se u nešto što ne znate. Da sam nešto kriv, zatvorili bi me odmah. Kad se kaže kući da je pronađena nije to odmah iza kuće, ali nebitno je, svaka vaša priča je suvišna – odgovorio je Jovan.

Milica je nestala 20.07. ove godine, a njen suprug je tada objavio apel za pomoć u potrazi. Prolazili su dani, a Milica je tek nekoliko dana kasnije pronađena obješena u dvorištu, piše Blic.

POVEZANO
Dragan RankovićTUGA: Lovci u šumi pronašli obješeno tijelo nestalog mladića, ubio se zbog "zelenaša"?