Ništa ne sluteći, suprug se vratio kući ranije i zatekao u stanu svoju suprugu sa ljubavnikom!

Definitivno je pobjesnio i počeo bjesomučno udarati preljubnike, a rezultat je šokirao mjesto od nešto više od 11.000 stanovnika.

U pitanju je komuna Atri, u Provinciji Teramo u Italiji, u regiji Abruzzo, a slučaj koji se desio u utorak je dospio i na stranice nacionalnih medija, pa o detaljima piše Il Messaggero.

PAO MU `MRAK NA OČI`! Uglavnom, kada je 38-godišnji muškarac, čiji puni identitet nije objavljen, došao ranije kući, zatekao je «na djelu» svoju godinu dana stariju suprugu. S njom je bio jedan 48-godišnji muškarac.

Suprugu je u tom trenutku «pao mrak na oči» i nije mogao kontrolisati svoj bijes. Nije želio slušati šta mu žena ili njen ljubavnik imaju reći, niti bilo kakva opravdanja. Uslijedilo je nekoliko minuta nasilja u ulici Finocchi u rejonu poznatom kao «zgrade blizanke».

POVEZANO
Velika Kladuša znakDRAMA U VELIKOJ KLADUŠI Bivša supruga (50) uletjela u stan nekadašnjeg muža, a kad je tamo zatekla..

ZAVRŠILI U BOLNICI. Ljubavnici koji su uhvaćeni na djelu, nakon batina koje su dobili, završili su u bolnici! Prethodno su se jedva uspjeli izvući iz stana.

U hitnoj službi bolnice u Atriju, ženi su utvrdili lom nekoliko rebara, a njen ljubavnik prošao je i gore, te je morao biti prebačen u bolnicu u Teramu, kako bi mu tamošnje medicinsko osoblje tretiralo ozbiljne povrede lica.

Svi uključeni u slučaj su Italijani, a policija i pravosuđe su pokrenuli odgovarajući postupak protiv nasilnog muža.

POVEZANO
Preljub Zambija 30/05/18Muškarac uhvatio svoju trudnu suprugu s drugim u hotelu! ONDA IM REKAO «VI NASTAVITE, A JA ĆU...»