Bajkeraiz Varaždina (Hrvatska) Nikolu Tureka (30) ubola je nožem u vrat, u noći s 14. na 15.06. ove godine, njegova bivša djevojka Nuša Bunić (21). Od posljedica je preminuo prije dva dana.

Razlog zbog kojeg je Nuša Bunić napala omiljenog varaždinskog bajkera dosad nije poznat. Policiji je Nuša Bunić, piše Varaždinski.hr, ispričala da je Nikolu ubola u samoodbrani, a protiv njega je podnijela i kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

- Klijentica nije iznosila obranu, ali mogu vam potvrditi da je podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja, izjavio je Domagoj Krpina, pravni zastupnik Nuše Bunić.

Nuša se trenutno nalazi u istražnom zatvoru.

Poznanici kažu da je bila problematična i prije nego što je ubila Tureka, a okidačem za njeno ponašanje smatraju smrt bivšeg dečka koji je prije tri godine umro od predoziranja. Poznanici su  ispričali da je bila problematična i u okviru školovanja u jednoj privatnoj gimnaziji.

- Nuša ima manjak samopouzdanja i opsesivno je ljubomorna. Voli živjeti na rubu, eksperimentirati, a mišljenja mijenja iz dana u dan. Ona je tempirana bomba, smatra poznanik.

Stručnjaci tvrde kako su brojni razlozi zbog kojih je Nuša Bunić mogla napasti Nikolu Tureka: od narkomanije i psihičkih poremećaja do samoodbrane.

DETALJI ZLOČINA. Ubistvo se desilo u noći sa srijede na četvrtak u varaždinskom predjelu uz rijeku Dravu.

Nikola Turek je bio predsjednik motokluba Barokera, a kako pišu regionalni portali izbola ga je njegova bivša djevojka. Policija je objavila kako je istragom utvrdila da je između djevojke i mladića između 23 i 3.30 sati došlo do verbalnog i fizičkog sukoba.

Turek je uboden u vrat te se sam odvezao do centra Varaždina gdje ga je pronašao jedan od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć.

No, medicinsko osoblje nije uspjelo sačuvati njegov život.