Beogradska policija lišila je slobode mladog oca zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teškog ubistva! Navodno je šakama izudarao bespomoćno dijete...

Prvo su objavljeni inicijali osumnjičenog mladića F.J., a kako se doznaje, 22-godišnjak je uhapšen nakon što je u zemunskoj bolnici 23. novembra preminula njegova petomjesečna bebica.

Ubistvo bebe Beograd 11/18a

Kasnije je objavljeno da je u pitanju Fardi Jašari (na fotografiji gore), kojeg su uhapsili inspektori trećeg odjeljenja beogradske kriminalističke policije. Kako doznaju mediji na licu mesta, osumnjičeni u kraju u kojem živi poznat je po nasilničkom ponašanju, a komšije tvrde i da je alkoholičar.

Ubistvo bebe Beograd 11/18a

Objavljeni su neki zaista uznemirujući detalji slučaja, koji su zgrozili javnost u Srbiji. Naime, na obdukciji je utvrđeno da je beba imala serijski prelom rebara, podlive po glavi i rukama, a osumnjičeni je na saslušanju priznao teško krivično djelo ubistva.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega, uz krivičnu prijavu, treba biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ubistvo bebe Beograd 11/18a