Talentovani i simpatični momak iz Srebrenika Mirza Selimović publiku u regionu osvojio je svojim glasom, a singlovima: «Hiljadu ruža», «Imaš Me, «Boliš Me», «Ne Dolazi u Snove»..., polako, ali sigurno, gradi svoj prepoznatljivi muzički put na regionalnoj sceni.

Selimović je ostao vjeran sebi i kada je u pitanju njegova nova pjesma «Brod ludaka».

Novoj muzičkoj priči, svakako, pridonose vrlo atraktivni kadrovi Mirze u zagrljaju zanosne djevojke, koji su snimljeni u režiji Vedada Jašarevića. Za pćekivati je kako će nova pjesma u kratko vrijeme osvojiti simpatije i prikupiti pozitivne komentare brojne Mirzine publike, kako u njegovoj BiH, tako i u regionu.

Stihove pjesme «Brod ludaka» potpisuje Dragan Brajović Braja, muziku i aranžman Milan Rađen.

Kako zvuči «Brod ludaka» poslušajte na YouTube kanalu Mirze Selimovića:

A posjetimo i na zanimljivu priču o snimanju ovog spota...

Ljeto je na pragu i mnogi jedva čekaju odlazak na more. Muzikica je tu, kao i pozitivna energija! Vođen ovim, i Mirza Selimović odlučio je nekoliko majskih dana provesti u Budvi jedinstvenom biseru Jadrana u društvu simpatične djevojke.

Iako se na prvu činilo da je riječ o ugodnom odmoru Mirza Selimović je na crnogorskom primorju boravio radno, snimajući spot za novu pjesmu pod nazivom «Brod ludaka», pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića.

Mirza je u Crnoj Gori snimao spot dva dana, i to na otvorenom moru na prelijepoj jahti u društvu zgodne djevojke. Da sve ne prođe bez problema postaralo se loše vrijeme koje je ekipi zadavalo glavobolju. No, kako u showbiz svijetu važi pravilo ‘The show must go on’, tako je i snimanje ipak obavljeno. Za razliku od olujnog snimanja spot, snimanje i sam nastanak pjesme prošli su u mirnijem tonu.

Selimović nije krio zadovoljstvo urađenim poslom, a kako je otkrio za naš portal uživao je u svakom trenutku i druženju.Takođe, otkrio nam je već tada i mali dio stihova pjesme:
“Ova ljubav prokleta nije ljubav nego brod ludaka......“Mirza Selimović Brod spot 1

Mirza Selimović Brod spot 1

Mirza Selimović Brod spot 1