Veliko zanimanje izazvala je jučerašnja objava na Internetu o navodnom nestanku mladića!

- NESTAO!!! Ako bilo ko ima neku informaciju o njemu neka piše u Inbox. Nestao 13.01.2020. Zove se Elvedin Hamzić... Obučen kao na fotografiji uz dodatnu zimsku crvenu jaknu zadnji put viđen u Živinicama. Molim sve prijatelje ako bilo kakvu informaciju znaju neka pišu u inbox ili pozovu na moj broj 062275480
MOLIM VAS DIJELITE DALJE - sadžaj je objave na Fejsbuku.

POVEZANO
Elvedin Hamzic nestao 2Konačno se oglasio Elvedin Hamzić, kojeg su navodno OTELE DJEVOJKE: "Izvukao sam živu glavu"

Elvedin Hamzic nestao 1

U međuvremenu su se pojavile i druge informacije:

Naime, nakon što smo pozvali policiju koja nema nikakvu prijavu, odnosno nemaju ništa o nestanku mladića, pozvali smo njegovu familiju. I onda šok.

POVEZANO
Dženita Elvedin"Nisam otela Elvedina, BILA SAM MU NA RAMENU: Evo fotografija iz kreveta ako mi ne vjerujete" (FOTO)

- Njega su otele dvije ku***! Drže ga zatvorenog, drogirale su ga i neće da ga puste. Užas! Ja sam njega zvala, pričala s njim. On jedva govori koliko je izmučen. Mi smo zvali policiju, ali oni ne reagiraju. Tako da ćemo vidjeti šta će biti s njim. Zvat ćemo opet policiju da nam pomognu da ga spasimo - izjavila nam je Elvedinova rodica, koja je zamolila da ne objavljujemo njeno ime, piše "Dnevni avaz".

POVEZANO
Silovanje muškarca 3 žene EngleskaMladić (20) tvrdi: «OVE TRI CURE SU ME SILOVALE, ODVELE SU ME U JEDNU KUĆU, A ONDA JE POČEO UŽAS»

Otkrila je da one njega drže i da mu ne daju da ide kući.

Jedan od prijatelja nestalog mladića napisao je na društvenoj mreži da mu je Hamzić poručio da je kod prijatelja i da se nema namjeru vraćati!

Nakon što se familija mladog Elvedina Hamzića oglasila na Facebooku, a potom i od medija zatražili pomoć u pronalasku, kako tvrde, otetog mladića iz Živinica, njegovi drugovi su objavili da su stupili u kontakt s njim.

Jedan od prijatelja nestalog mladića napisao je na društvenoj mreži da mu je Hamzić rekao da je kod prijatelja.

Meni se javio. Evo me na sijelu kod jarana. Neću kući, zdrav sam, živ, ne budalite svi. Neću se vraćati kući nikadprepričao je razgovor s njim Elvedinov prijatelj.

Podsjetimo, rodica navodno nestalog mladića jučer se javila medijima tvrdeći da je Elvedin otet, odnosno da ga dvije djevojke drže zatvorenog u kući.

Iz policije su potvrdili da nisu zaprimili nikakvu prijavu o nestanku momka.

POVEZANO
Taxi unutrašnjostHOROR ZA MLADIĆA (23): Tri žene ga OTELE u taksiju, i onda ga SILOVALE 3 DANA NEPREKIDNO

(Doznajemo.com)