Porodica nastradale djevojke navodi da su u nedjelju uvečer doznali za tragediju, a da je policija tog dana par sati ranije pokucala na vrata Alenovim roditeljima i donijela im tragične vijesti.

Mladić i djevojka iz Sandžaka poginuli su prekjučer u okolini Frankfurta u stravičnom sudaru sa policijskim vozilom koje je pod rotacijom jurilo na mjesto gdje se nekoliko minuta prije toga srušio avion u kom je bila jedna od najbogatijih žena u Rusiji, Natalija Fileva. Kako beogradski "Blic" piše, u sudaru su nastradali Alen K. (24) i Medina B. (22) iz okoline Prijepolja.

Dvoje mladih, koji su bili vjereni, već godinama žive i rade u Njemačkoj, stradali su kada je na njih naletjelo policijsko vozilo pod rotacijom. Od siline udarca oni su poginuli na licu mjesta, a u nesreći su povrijeđena tri osobe.

Alen K. je inače rodom iz Prijepolja, a njegova vjerenica Medina iz Brodareva, međutim upoznali su se i zavoljeli u Njemačkoj. Za početak osmog mjeseca bila je zakazana velika svadba u Prijepolju.

Frankfurt nesreća par 1

Familija poginule djevojke navodi da su u nedjelju uvečer doznali za tragediju, a da je policija tog dana par sati ranije pokucala na vrata Alenovim roditeljima i donijela im tragične vijesti.

U nedjelju oko devet sati nam je javljeno da su poginuli u saobraćajnoj nesreći. Sat i po ranije njegovim roditeljima i njenom bratu njemačka policija je, zajedno sa ljekarima, pokucala na vrata i donijela vijest da se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su njihovi najmiliji poginuli – navodi rođak stradale Medine.

Medina ima sestru i brata, a u Brodarevu gdje imaju kuću dolazili su uglavnom samo za vrijeme godišnjih odmora. Njen vjerenik Alen živio je s bratom u Njemačkoj.

Frankfurt nesreća par 1