U Kantonalni sud Sarajevo danas je u teškom psihičkom stanju dovezen Nezir Kamenica, 21-godišnji mladić, koji je 02.05. ove godine u Bogušićima kod Goražda, sjekirom izmasakrirao majku Zehru, očuha Ifeta Kavazovića i nanu Šemsu Džabiju.

U sudnici su bili i novinari, koji su odlukom sutkinje Rozite Šimić, napustili sudnicu.

POVEZANO
Nezir Kamenica trostruko ubistvo 1NEZIR KAMENICA OTKRIO ZAŠTO JE UBIO MAMU, OČUHA I NENU: "Ubio sam ih jer sam..."

Kamenica se danas teško kretao, a na pitanja sutkinje je samo šutio.

U jednom trenutku je pitao svog pravnog zastupnika Ferida Abaza gdje se nalazi?! Ovaj je zatražio da se njegov branjenik ponovo vještači, jer nije sposoban pratiti suđenje, ali je Šimić na to odgovorila da je Kamenica već vještačen te da ima asocijalni poremećaj ličnosti, odnosno sporije se kreće i govori. Dodala je da je pod terapijom.

U sudnici su se pojavila i dvojica braće optuženog Kamenice.

POVEZANO
Bogušići ubistvo 06/2017HOROR U SELU KOD GORAŽDA: Majka Zehra pronađena mrtva za kompjuterom, očuh Ifet u kadi, nana Šemsa..

Podsjetimo, Nezir je početkom petog mjeseca u Bogušićima na spavanju sjekirom iskasapio majku Zehru Kavazović, očuha Ifeta i nenu s majčine strane Šemsu Džabija.

Nakon ovog krvavog pira, ubijene je prekrio jorganom, zaključao kuću, bacio ključ i uputio se u Sarajevo. Kasnije se predao u policiji na Ilidži.

POVEZANO
Zločin Goražde UŽAS 04/05/2017DETALJI ZLOČINA KOJI JE UŽASNUO BiH: Evo zbog čega je Nezir Kamenica (21) ubio majku, očuha i nenu!

(Doznajemo.com/Avaz.ba)