Redakcija portala Crna-Hronika objavila je jako pozitivnu i lijepu priču koja dolazi iz glavnog grada Bosne i Hercegovine. Naime vlasnik firme Bromotion d.o.o. poklonio je audi A8 svom radniku!

- Nije samo radnik, jedna firma opstaje samo sa dobrim timom! Radnik koji sarađuje i moje ideje provodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest, je od srca, jer ja sam zadužen da dovedem investitore u Bosnu i Hercegovinu, da prenesem svoje znanje na moje ljude je naš zadatak. Nekada ima i dobrih i loših dana, ali sa dobim radnicima koji vjeruju u sebe i vas je dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj audi je poklon radniku Emrahu, da mu pokažemo da je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi, da zajedno možemo sve da pokrenemo i okrenemo, izjavio je Semir Kozić, vlasnik firme.

BROMOTION Audi radniku na poklon 0

Emrah Rogo ponosni je vlasnik audi-ja A8 koji je dobio od svoje firme, a evo šta je izjavio:

- Mi smo relativno mlada firma koju je pokrenuo moj prijatelj prije svega, pa onda šef Semir u nadi da nam mladi ljudi ne odlaze iz države i da dokažemo da je uspijeh moguć. Ja sam prvi uz Semira stao za tu ideju, i da prosom i našim inatom kojeg svi imamo u nama, samo ga krijemo, da pokažemo da smo u pravu, da smo vrijedni i da možemo pronaći uspjeh. Ponosan sam više na firmu nego na sebe, jer moj uspjeh je uspjeh svih nas. Timski uspjeh - izjavio je Emrah za portal Crna-Hronika.

- Za mene je ovo bio danas ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da namjerava da mi pokloni automobil o kojem smo na sastancima, kafama, pauzama pričali. Ovaj poklon prevazilazi materijalnu vrijednost koje ono ima, jer ovaj poklon je nešto na šta jednostavno hvala nije dovoljno - zaključio je Emrah.

BROMOTION Audi radniku na poklon 0