Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povrijeđeni su kada ih je udario grom dok su imali odnos na makiškoj strani Ade Ciganlije, piše Srbija danas.

Ljubavnici su navodno stradali ispod žalosne vrbe u ponedjeljak uveče kada je veliko nevrijeme zahvatilo Beograd. Ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u bolnicu. Poslije ukazane pomoći, Bojan je pušten kuci, dok je Mirjana zadržana na liječenju, tvrdi isti izvor.

Dežurni doktor potvrdio je da je Mirjana smještena na intenzivnu njegu, ali da joj zivot nije direktno ugrožen.

- Pacijentkinja je svjesna, može da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Poskete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze - potvrdio je dežurni ljekar bolnice, piše Srbija danas.

Ipak da ovde ne bude kraj, neposredno poslije prijema povrijeđenih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal, tvrdi izvor:

- Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povrijeđene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je reklo na kojem je odjeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odjevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašćeno rekao: “Pa, ja sam njen muž!“ Tada su morali da mu potvrde da je Mirjana povrijeđena u trenutku dok je u prirodi imala sa kolegom sa posla - navodi sagovornik.

Prema tvrdnjama izvora, muškarac je zadobio lakše povrede, jer je bio u ulozi “provodnika“.

- Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na koljenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo tijelo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu.

Ova priča o ljubavnicima već godinama kola Beogradom, a mnogi pretpostavljaju da je u pitanju urbana legenda, zaključuje Srbija danas.