Gospođa Goca Kapetanović obratila se našem portalu sa neobičnom zamolbom. Ona naime vjeruje da su u bolnici u Tuzli (BiH) prije skoro 35 godina "ukrali" od majke njenog rođenog brata!

Želi ga pronaći, iako ima vrlo oskudne informacije, no nedavno je dobila ključnu potvrdu da je živ!

POVEZANO
Milica Pendić sa bebom"AKO NE UŠUTIŠ DOBIT ĆEŠ METAK": Napadnuta porodilja koja sumnja da su joj tipovali bebu za krađu!?

Priča počinje davne 1985. godine u Gradu Soli.

- Ime, nažalost, ne znam. On je uzet roditeljima po rođenju. Samo to znam i koja je krvna grupa - navodi i dodaje: "Porodile su je dvije sestre, nije bilo čak ni doktora..."

- 30.04.1985. godine rođeno je u bolnici na Gradini u Tuzli muško dijete sa krvnom grupom 0+ od majke Pejić Verice. Njoj je rečeno da je dijete umrlo, ali ne postoji umrlica, nego samo izvod iz Knjige rođenih u matičnom uredu. Taj smo izvod nedavno dobili, tako da znamo da je živ, ali ne znamo gdje je - objašnjava.

POVEZANO
Sestre brat PosušjeOVO JE PRIČA I ZA SUZE I ZA RADOST: Nakon 21 godinu Anđela i Boris pronašli su svoju sestru (FOTO)

- Svi koji su rođeni u aprilu ili maju 1985. godine u Tuzli, koji su usvojeni i koji možda imaju sumnje u svoj identitet, voljela bih da mi se jave.

Mi smo inače svi iz Tuzle i često smo tamo.

POVEZANO
Sabina Gradačački glas"Molim sve djevojke koje sumnjaju da su usvojene, da mi se jave. NADAM SE da moje srce ne griješi!"

(Doznajemo.com)