Denis Kadrić (30) iz Velenja predstavio se u prvom krugu `Zvezda Granda`, showa kojeg publika u BiH može pratiti na OBN TV, pjesmama `Ne traži je sine` Sinana Sakića i `Plava ciganko` Mileta Kitića. Već nakon prve pjesme i spuštanja zidova, Marija i Jelena su istrčale na scenu da pozdrave prošlogodišnjeg kandidata koji je ostavio veliki utisak na njih. 

Na kraju nastupa kojim je sve u studiju podigao na noge, Denis je dobio šest glasova.

- Nisi mi se prošle godine nešto dopadao, ali ti si novi Južni vjetar. Ti si novi Sinan, novi Mile. Svaka čast, potvrdio je Lukas. Marija je priznala da joj se dopalo njegovo izvođenje, ali da kad razgovara sa njom treba da stavi mikrofon ispod miške. Članovi žirija su ga pohvalili da je mnogo bolji nego što je bio prošle godine. 

- Ti si Denise zvijezda, polaskala mu je JK, a on je bez ustezanja odgovorio: `Onda smo se pomirili. Nema problema`. Članica žirija je nastavila da ga hvali: `Ti si večeras pjevao, ponašao se nastupao kao jedna prava zvijezda`.

Tajanstveni se nije složio sa članovima žirija i imao je zamjerke na Denisov nastup, a pogledajte i konačnu odluku produkcije...