Kineski mediji pišu o ženi koja je prošle godine rodila blizance da bi se naknadno utvrdilo da bebe imaju različite očeve. Ovaj izuzetno rijedak slučaj potvrdila je DNK analiza koja je ujedno natjerala majku blizanaca da prizna kako je prevarila muža.

Priča je izašla u javnost kad je par iz jugoistočnog kineskog grada Siamena morao registrirati rođenje dvojice sinova, blizanaca, u lokalnoj policijskoj stanici prošle godine, pišu kineske novine. No, muž se navodno otpočetka osjećao loše i sumnjičavo jer jedna beba nikako nije ličila na njega.

POVEZANO
Muž - ljubavnica UFANASTAO JE HAOS!! Švalera žena našla s ljubavnicom u autu, pogledajte šta je uslijedilo.... (VIDEO)

Za završetak registracije potreban je test očinstva kako bi par dokazao da su bebe njihove. Nakon što su stigli rezultati, žena mu je jedva priznala da je moguće da jedno dijete nije njegovo. On je bio šokiran, izjavio je direktor forenzičkog centra Zhang. Otkrio je da je muž pobjesnio nakon što su stigli rezultati i suočio s njima suprugu.

Žena je prvo negirala da je imala aferu i optužila je muža da je lažirao rezultate testa. Međutim, na koncu je priznala da je spavala s drugim muškarcem jednu noć. Otac je navodno rekao da će vrlo rado podizati i odgajati svoje dijete, ali da sigurno neće imati veze s tuđim djetetom.

Blizanci koji imaju različite očeve vrlo su rijetka pojava poznata pod nazivom heteroparentalna superfekundacija. Da bi se tako nešto dogodilo, žena mora imati se*sualne odnose s dva različita muškarca u danu prije ili poslije ovulacije kako bi oba jajašca bila oplođena.

POVEZANO
Policajac Srbija policija trakaSTARICA NAPOKON PRIZNALA MUŽU (84) KOD BEOGRADA DA GA JE NEKAD DAVNO PREVARILA: A onda...

PODIJELITE NA FACEBOOKU!

Stručnjaci tvrde da je teško odrediti tačnu vjerovatnoću da se dogodi ovaj fenomen, ali prethodna istraživanja pokazuju da je šansa negdje između jednog na 400 parova blizanaca i jednog na 13.000 parova.

Prije pet godina jedan kineski biznismen iz istočnog grada Jivua navodno je bio slomljen kad je otkrio da jedan od blizanaca nije njegov. U to je posumnjao nakon što je shvatio da stariji sin ima dvostruke kapke. Niti on niti majka djece nisu imali taj problem te je zato posumnjao da dijete nije njegovo.

POVEZANO
Bijela Astra snijeg seloTRAGEDIJA U SELU U SRBIJI: 65-godišnji ljubavnik UMRO U AUTU, dok je imao odnos sa 47-godišnjakinjom