81-godišnja gospođa Iris Jones ranije ove godine šokirala je britansku javnost gostujući u popularnom TV programu, gdje je otvoreno govorila o svojoj vezi sa 36-godišnjim partnerom Muhamedom Ibrahimom.

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Nakon pola godine, penzionerska se vratila i opet gostovala u «This Morning», gdje se pojavila sa 45 godina mlađim muškarcem. Govorila je iz Kaira, glavnog grada Egipta, odakle njen partner i dolazi i najavila je planove o stupanju u bračnu zajednicu.

U emisiji su također branili svoju vezu od kritika, tvrdeći da Muhamed voli Iris samo zbog toga kakva je ona osoba, a ne iz nekih drugih, posebno materijalnih razloga.

Iris i Egipcanin 1

POVEZANO
Sofian Loho Dandel 2U NJENOM SELU GA ČEKAO ŠOK: Zaljubio se preko telefona, otišao da je vidi i otkrio da ona ima 82 ...

UPOZNALI SE PREKO FEJSA. Podsjetimo, Iris i Ibrahim su se upoznali preko jedne Facebook stranice

Ona je ranije izjavila za «Sunday Mirror»:

- Ako mislite da me on želi oženiti zbog mog novca, nažalost biti ćete razočarani jer živim od penzije. koja iznosi 200 funti sedmično. U Egiptu smo bili prilično neozbiljni, stalno smo izlazili u najbolje restorane i sve troškove smo podijelili 50:50.

Iris i Egipcanin 1

NE ZANIMA GA NJEN NOVAC. I on tvrdi da ga ne zanimaju njene finansije.

- Ljubav nema godina i ne poznaje granice. Iris i ja otkrili smo da se dobro razumijemo i osjećamo nježnost i privrženost. Ona je divna, puna razumijevanja i suosjećanja. O mnogim stvarima dijelimo ista gledišta - zaključio je.

Navodno par ima i vrlo "buran" intimni život.

Iris i Egipcanin 1