Svjedok Milan Gradić, koji je juče saslušan u nastavku istrage o ubistvu pjevačice Jelene Marjanović, svojim iskazom direktno je srušio odbranu koju je osumnjičeni Jelenin suprug Zoran Marjanović juče iznio.

Kako Kurir nezvanično doznaje, Gradić je izjavio da je 2. aprila 2016, kada je Jelena ubijena, s njom na nasipu vidio samo njenog supruga, ali ne i njihovu kćerkicu Janu, što je u suprotnosti s Marjanovićevim iskazom.

Zoran Marjanović 1

Nasip u Crvenki

Podsjetimo, Zoran Marjanović je na saslušanju u Višem tužilaštvu sredinom septembra izjavio da se po dolasku na nasip nijednog trenutka nije odvajao od Jane kad je Jelena otišla da trči.

- Dijete i ja se nismo razdvajali. Napominjem, nijednog trenutka se Jana i ja nismo odvojili niti sišli s nasipa. Dijete o tome može da posvjedoči, ona sada ima šest godina i pamti sve - tvrdio je osumnjičeni za ubistvo supruge.

Zoran Marjanović 1

Jelena Krsmanović-Marjanović: Brutalno ubijena

Međutim, svjedok Gradić, koji je tog dana vozio bicikl na nasipu, iznio je drugačiju verziju.

- Sjećam se da sam vozio bicikl tog dana. Dok sam prolazio nasipom, ugledao sam muškarca i ženu, za koje sam poslije doznao da su Zoran i Jelena. Ona je bila ispred, a on iza. Ne sjećam se tačno gdje je to bilo na nasipu, ali nije bilo kod rampe - prisjetio se, kako nezvanično doznajemo, u svojoj izjavi Gradić.

Zoran Marjanović 1

Njegov iskaz se podudara s izjavom koju je prošle nedjelje dala Radosava Marković, žena koja je na dan zločina čuvala koze na nasipu.

Ona je takođe svojim iskazom dovela u sumnju Marjanovićevu odbranu, jer je ispričala da je na nasipu tog dana s djevojčicom bio čovjek starijih godina, s kosom vezanom u rep, što je po svemu sudeći bio Jelenin svekar Vladimir.

POVEZANO
Jelena Marjanović Krsmanović - CrvenkaPOJAVIO SE KLJUČNI SVJEDOK UBISTVA: Starica koja čuva koze je vidjela OVO!

Na osnovu iskaza ova dva svjedoka može se zaključiti da su 2. aprila Jelena, Zoran i Jana zaista došli na nasip, ali da je, nakon što je Jelena otišla da trči, Zoran krenuo za njom, a s Janom ostao Vladimir, koji se u međuvremenu pojavio. Na osnovu toga se sumnja da je Zoran iskoristio trenutak kada je s Jelenom ostao sam i kada nikoga nije bilo u blizini i udarcima pajserom ili čekićem je ubio i ostavio leš u kanalu.

U Višem javnom tužilaštvu juče je saslušan i Dragan Prvulović, mještanin Crvenke.

Zoran Marjanović 1

On je, kako nezvanično doznajemo, izjavio da je na nasipu vidio bračni par Marjanović sa kćerkom, nedaleko od rampe od koje je pjevačica krenula da džogira. Pored ovog svjedoka saslušana su i dvojica policajaca, Aleksandar Knežević i Milan Vuksanović.

Jedan od njih je učestvovao u potrazi iste večeri kada je nestanak pjevačice prijavljen, ali on, prema nezvaničnim informacijama, nije iznio bitne detalje vezane za događaj.

POVEZANO
Jelena Krsmanović"ISPLIVAO" PRIVATNI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ, brutalno ubijene srpske pjevačice (VIDEO)