Muškarac čija je žena umrla tokom 48-satne bizarne se*sualne sesije, nekoliko dana nakon što su se vjenčali, osuđen je na uslovnu kaznu zatvora.

52-godišnjak po imenu Ralph Jankus ubio je svoju suprugu Christel (49), nakon što je u njeno tijelo ugurao tzv. Wartenbergov točak, što je dovelo do perforacije njenih crijeva. Ta se alatka koristi inače u medicini, a doktori njome provjeravaju stanje nervnih završetaka, odnosno neurološke reakcije.

POVEZANO
Kalin Laurintiu MRKVASELO U NEVJERICI: Mještanin ubio ljubavnicu mrkvom tokom nasilnog odnosa! Ona nije htjela da stavi..

Jankus je policiji u Njemačkoj, gdje se slučaj i dogodio, izjavio da je u bizarnoj se*sualnoj praksi zvanoj BDSM (populariziranoj u široj javnosti nakon knjige i filma «50 nijansi sive», op. prir.) već 30 godina i da su se on i njegova tek vjenčana supruga zajedno dogovorili da umjesto na «medeni mjesec» pristupe maratonskoj intimnoj sesiji.

Rezultat je bila njena smrt!

Christele i Ralph Jankus

Foto: Wartenbergovim točkom doktori provjeravaju stanje nervnih završetaka, odnosno neurološke reakcije

Christel je svojim prijateljima ranije govorila o svom fetishu kada je u pitanju ekstremni se*s, ali njen sin tvrdi da je ona bila mentalno nestabilna i da ju je Jankus kontrolisao. Ona je jedno vrijeme ranije i provela na Psihijatriji.

Sudija Johannes Hochguertel osudio je Jankusa za to što je predugo čekao da bude pozvana medicinska pomoć, koja je možda mogla sačuvati život 49-godišnjakinje, koja je nađena sa stravičnim povredama, posebno u području genitalija.

Christele i Ralph Jankus

Međutim, s obzirom da je ona dobrovoljno pristala učestvovati u toj BDSM «igrici» i da nije htjela ići u bolnicu – na kraju je izrečena uslovna kazna od 18 mjeseci.

Ipak, ostale su neke sumnje, jer se zna da je ona 2017. godine prijavila partnera za zlostavljanje, a zatim je 2018. bila u «sigurnoj kući» za žene, da bi se nakon svega njemu vratila, navodno nikad sretnija, i vjenčali su se u sedmom mjesecu te godine. Par je inače bio u nekoj vrsti veze još od 2011.

POVEZANO
Hitna nosilaUBIO ŽENU SE*SOM: Nakon odnosa njoj doktori više nisu mogli pomoći, evo šta se desilo!