Privremeno je stopirano snimanje novih nastavaka popularne serije u kojoj je Mustafa glavni glumac, a očekuje se da će rad na novim nastavcima "Lud, zbunjen, normalan", televizijske serije koja uveseljava mnoge, biti nastavljen nakon, kako se očekuje – uspješnog liječenja i izlaska `Izeta Fazlinovića` iz bolnice...

Popularni glumac Mustafa Nadarević (70) ili Izet Fazlinović iz popularne serije "Lud, zbunjen, normalan" hitno je tokom noći na četvrtak hospitaliziran na Klinici za srce Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu (KCUS) na Koševu.

Glumcu je, kako doznajemo, pozlilo pa je primljen na bolničko liječenje, gdje se nalazi pod nadzorom vrhunskih stručnjaka.

Stanje je pod kontrolom i Nadarević je, tvrdi se, van direktne životne opasnosti, nakon što su obavljene potrebne dijagnostičke pretrage.

Privremeno je stopirano snimanje novih nastavaka popularne serije u kojoj je Mustafa glavni glumac, a očekuje se da će rad na novim nastavcima "Lud, zbunjen, normalan", televizijske serije koja uveseljava mnoge, biti nastavljen nakon, kako se očekuje – uspješnog liječenja i izlaska `Izeta Fazlinovića` iz bolnice.

(Doznajemo.com)