Zoran Marjanović (38), suprug brutalno ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, izjavio je juče za “Alo!” da nije u ljubavnoj vezi sa jednom pjevačicom kojoj komponuje pjesme.

On naglašava da još nije prebolio Jelenu i da mu ne pada na pamet da uplovi u novu ljubavnu vezu.

- Kakva, bre, nova devojka, kakva pevačica?! Mogu da kažem da su te čaršijske priče o tome da imam devojku čista glupost! Moje rane na duši su još sveže i velike. Evo, da budem iskren, još se nisam vratio poslu, jer mi je mnogo teško. A kako se nisam vratio poslu, nisam u kontaktu sa ljudima s estrade, a kamoli da postoji nekakva pevačica - ističe Zoran i dodaje da mu je stalo da ubica njegove supruge bude što prije uhavaćen kako bi pravda pobijedila i kako bi se došlo do istine.

Marjanović je dodao da u ovom trenutku u njegovoj duši vlada velika pustoš, ali da se bori zbog kćerke Jane i sina Uroša, iz prvog braka.

- Ne mogu reći da ću ceo život u budućnosti ostati sam, ne znam šta će biti, ali sada u mom srcu nema mesta za drugu ženu - kategoričan je Marjanović.

On je rekao da je prekjuče, nakon 13 mjeseci od Jeleninog ubistva, išao na groblje u Borči da posjeti njeg grob.

- Bio sam na grobu na tačno 13 meseci otkako mi je neki bezdušnik ubio ženu i majku naše ćerke - izjavio je potreseni Marjanović.

TREBA BITI STRPLJIV. - Verujem da će policija uskoro prikupiti dovoljno dokaza i otkriti tog zlotvora, koji je mogao da usmrti jednog anđela - istakao je Marjanović.

- Dosta ljudi je kontaktiralo sa mnom sa pesimističkim stavovima u vezi sa rešenjem slučaja, a ja im poručujem da moraju biti strpljivi i da ne sumnjaju da će slučaj uskoro biti rešen. To govorim jer sam donekle upućen u njihov rad i tvrdim da rezultat istrage neće izostati. Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani odbrojani, dajte maksimalnu podršku srpskoj policiji i vrhunskim inspektorima trećeg odeljenja - istakao je Zoran Marjanović.

 On dodaje mu je sada najbitnije da ubica bude uhapšen i da pravda i istina budu zadovoljene.

JEZIVO UBISTVO. Jelena Marjanović nestala je u subotu, 02.04.2016, oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Nestala je na potezu od 1.800 metara. Mahnula je Jani i Zoranu, koji su ostali da sačekaju da istrči svoju dionicu. Nakon što su primijetili da je nema, počeli su da je traže, a u potragu su se uključili i njihovi prijatelji. Jelenin nestanak suprug je policiji prijavio nakon četiri sata bezuspješne potrage.

Te večeri teren je pretražen, a potraga je nastavljena i sutradan, ali nje nije bilo. Njen telefon je zvonio i zvonio, ali se niko nije javljao. Sljedećeg dana njeno beživotno tijelo nađeno je u kanalu. Nije mučena, nije silovana, ali joj je glava, prema obdukcionom nalazu, izbodena najvjerovatnije malim šrafcigerom.

Tokom opsežne policijske istrage izvršena su razna vještačenja i saslušano je više od 300 svjedoka, ali nijedna osoba za sada nije okrivljena za to ubistvo.