Ovih dana Jelena Karleuša je na stranicama medija, uglavnom zbog događaja koji ju je potpuno rastužio. Smrti majke Divne.

Obavljena je i sahrana, a pjevačica iz Srbije nije krila svoju tugu...

POVEZANO
Sahrana Divna Karleuša 0POTRESNE SCENE: Potpuno slomljena Jelena Karleuša nije se na sahrani mogla odvojiti od kovčega majke

S druge strane, mladić koji je nedavno zajedno s Karleušom punio stupce tabolida, zbog poznatog skandala, već je 3 mjeseca van fudbalskih terena, a belgijskim je medijima otvorio dušu.

Ognjen Vranješ je sliku "lošeg momka" dosta pogoršao svojim postupcima. Na udaru je navijača zbog tetovaža RS i četničkog vojvode Momčila Đujića, zbog svojih statusa po društvenim mrežama došao je u sukob sa suigračima iz reprezentacije BiH iz koje je ispao, a vrhunac je skandal s pjevačicom Jelenom Karleušom.

- Želim reći da se moje greške preuveličavaju zbog čega se osjećam kao žrtveni jarac. To je nepravedno, skupo sam platio sve greške u koracima koje sam napravio. Samokritičan sam i znam da ono što se događalo posljednjih mjeseci nije bilo dobro za mene - izjavio je Vranješ i dodao:

- Nemam problem sa slikom "lošeg momka" koja se formirala o meni. Možda ja to i jesam, svako ima pravo na svoje mišljenje i ja to ne mogu promijeniti, a ne želim se previše baviti onim što neko misli o meni - zaključio je Vranješ.

POVEZANO
Vranješ sa suprugomSUPRUGA VRANJEŠA: "Sve sam mu oprostila, vjerujte mi! Nije on kriv, već ga je Karleuša..."