Na rovinjskom groblju, u krugu bliskih prijatelja i rodbine u četvrtak je pokopan Ibrahim Kevljanin (62) na kojeg je  Mercedesom naletio hrvatski pjevač Toni Cetinski (48). Niko od familije Cetinski nije došao na ceremoniju ispraćaja.

- To se i očekivalo. Preveliki su Cetinski za nas male ljude, ako me razumijete - ogorčeno je izjavila prijateljica koja se, kao i brojni Rovinjci, došla oprostiti od "Brace", kako su ga svi od milja zvali. Članovi familije nisu bili raspoloženi za davanje izjava.

- Nemojte, molim vas. Dosta nam je svega ovoga, preteško je. Sin mi je od šoka završio u bolnici jer ima slabo srce - izjavila je bivša Ibrahimova supruga.

Od njegovog poznanika Suada Salkića doznali smo da je sin Adis planirao doći na pogreb, te da je željeznicom krenuo iz Austrije za Hrvatsku.

- Negdje kod Villacha u srijedu mu je naglo pozlilo. Došla je Hitna pomoć i odveli su ga u bolnicu. On ima jako slabo srce - izjavio je Salkić. Navodno planira doći u Hrvatsku čim mu to doktori dopuste.

POVEZANO
Adis Kevljanin Cetinski 1POTRESNA ISPOVIJEST SINA ČOVJEKA KOJEG JE PREGAZIO CETINSKI: Nakon svega on me još nije nazvao

- Nikome još nije jasno šta se dogodilo. Je li Braco ležao na cesti ili nije, još ne znamo.Samo mi nije jasno kako se može ne vidjeti osoba da leži na cesti. Pa mačku vidiš, a kamo li čovjeka - komentirao je uoči pogreba njegov prijatelj Šerif Selešević. Tvrdi da su se znali godinama, te da je posljednji susret s njim imao prije 15-ak dana.

- Uvijek veseo, nasmijan i spreman svima pomoći, koliko je god mogao. Sakupljao je boce kako bi se prehranio, a tuga velika je i što mu je sin poginuo prije nekoliko godina. To ga je dotuklo - smatra Selešević.

Ibrahim Kevljanin pokop 1

Na pogrebu je posljednji pozdrav Ibrahimu uputio Suad Salkić, koji se od njega oprostio na ovaj način: "Susjedi su se svi mogli osloniti na tebe sve dok te nije zadesila velika tragedija. Danas te posljednji puta pozdravljamo i obećavamo da ćemo dugo pamtiti našeg Bracu".

CETINSKI PRIZNAO ZAŠTO NIJE DOŠAO NA GROBLJE na ispraćaj čovjeka kojeg je pregazio autom

Ibrahim Kevljanin pokop 1

Toni Cetinski, hrvatski pjevač koji je proteklog petka udario u tijelo muškarca koje je ležalo u jednosmjernoj ulici u Rovinju, pred kamere i publiku i dalje ne može.

Sedam je dana prošlo od kada je doživio najveći šok u svom životu. Od tada, tvrdi, nijednu noć nije normalno usnuo.

- Nikako sam... Mislim ja uopće nisam bitan. Uopće nije bitno kako se ja osjećam. Ja cijelo vrijeme razmišljam kako se može osjećat obitelj pokojnoga i to mi je cijelo vrijeme u glavi - izjavio je Toni za RTL i izrazio sućut obitelji preminulog.

Njegova pravna zastupnica Gordana Grubeša upozorila je da o samom događaju ne smije govoriti jer je istraga tajna.

Na rovinjskom groblju jučer je održan pogreb 62-godišnjaka, iz milja zvanog Brace, međutim, Toni nije došao.

Toni tvrdi da se dugo premišljao šta napraviti. 

- Razmišljao sam doći, međutim nisam mogo skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće niti u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro - dodaje pjevač.

(Doznajemo.com/24sata)