27-godišnja nastavnica Stephanie Peterson, žena s Floride u SAD, u centru je najnovijeg skandala koji se odnosi na nedopuštene intimne odnose između učitelja i učenika u ovoj zemlji.

Ona je, navodno, imala neku vrstu se*sualnog odnosa s učenikom 8. razreda.

Već bivša zaposlenica «New Smyrna Beach Middle School» lišena je slobode jučer pod optužbom da je imala se*sualni odnos s 14-godišnjim učenikom, kojem je, navodno, slala i obnažene fotografije.

Nalazi se iza rešetaka, a kaucija za eventualno puštanje da se brani sa slobode određena je u iznosu od 25.000 dolara.

Stephanie Peterson 3

Detektivi ureda šerifa u Okrugu Volusia priveli su ujutro Stephanie Peterson (poznatu i kao Stephanie Ferri), a suočava se i s optužbama za dostavljanje štetnih suspstanci maloljetniku. Ona je za dječaka, naime, po svemu sudeći, nabavljala i marihuanu te posebne lule za konzumiranje ove vrste droge.

Sve je počelo u 11. mjesecu prošle godine, a nastavnica je dolazila po dječaka oko 11 sati navečer i vraćala ga kući oko 1 ili 2 sata iza ponoći.

Tinejdžer je izjavio da mu je ona kazala da nikom ne govori o njihovoj vezi, jer bi mogli imati problema. Također je potvrdio da mu je kupila marihuanu i lule za pušenje te da su njegove ocjene jako pale u školi nakon što je njihova veza počela.

Navodno se dječak povjerio roditeljima šta se dešava, nakon čega su ovi alarmirali policiju. Peterson je u ponedjeljak otpuštena s posla u školi.

Stephanie Peterson 3