Dvije osobe smrtno su stradale u srijedu oko 23 časa u slijetanju automobila sa kolovoza na regionalnom putu Derventa - Podnovlje, u mjestu Glogovica.

Maloljetni H.O. iz Brčkog nastradao je kao suvozač zajedno sa vozačem Forda, Modričaninom Dževadom Ferhatovićem (38).

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi je učestvovao putnički automobil marke Ford, kojim je upravalo lice Dž.F. (1980) sa područja opštine Modriča, dok se na mjestu suvozača nalazilo jedno maloljetno lice iz Brčkog", navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

I vozač i suvozač smrtno su stradali na licu mjesta, a uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Ferhatović i njegov maloljetni saputnik, koji je za nekoliko dana trebalo da napuni 18 godina, poginuli su na regionalnom putu Derventa - Podnovlje, u mjestu Glogovica.

Oni su, kako se doznaje, najvjerovatnije zbog klizavog puta sletjeli s kolovoza i udarili u betonski propust,  nakon čega su se prevrnuli na krov, gdje su se zaustavili, ali su obojica na mjestu ostali mrtvi. Kako nezvanično doznajemo, Ferhatoviću je nastradali maloljetnik bio zet, a nastradali tinejdžer imao je dijete.

Kako su naveli iz PU Doboj, uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, izvršili su službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.