Na pomolu je još jedno vjenčanje u Bosni i Hercegovini, za koje bismo mogli reći da je na neki način "celebrity"...

Naime, Adnan Branković, sin bivšeg premijera Federacije BiH Nedžada Brankovića, uskoro bi trebao oženiti svoju djevojku Amnu Džambić, predstavnicu marketing službe kompanije "Bingo". iz Tuzle. Amna je, inače, kćerka Senada Džambića poznatog kao vlasnika ovog trgovačkog lanca, koji je proteklih godina ostvario izuzetno uspjehe.

Amna Džambić i Adnan Branković FOTO

Njih dvoje su se upoznali u Ljubljani gdje su zajedno studirali te od tada i datira njihova ljubavna veza. Potvrda za to su i objavljenje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a upućeni tvrde da je vjenčanje već zakazano za 8. mjesec...

Inače, mlađi Branković ranije je punio novinske stupce, zbog navodnog razuzdanog života. Ipak, 2014. godine Adnan je upisao master studij IMB (International Full Time Master Programme in Business Administration u Ljubljani, a upravo u Sloveniji je i upoznao svoju družicu.

Adnan Branković, sin bivšeg premijera Vlade FBiH Nedžada Brankovića, kako doznaje Coolstyle, 29.08. ove godine planira oženiti dugogodišnju izabranicu Amnu Džambić, kćerku Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca "Bingo".

Svadba decenije, kako su je neki mediji nazvali, zakazana je u najvećoj sali hotela `Europa`, a kako se doznaje od prijatelja Adnana Brankovića i Amne Džambić, više od 250 zvanica na svadbi trebao bi zabavljati Berin Buturović sa svojim bendom.

Amna Džambić i Adnan Branković FOTO

Adnan i Amna upoznali su se u Ljubljani, gdje su zajedno studirali, i od tada datira njihova ljubavna veza.

Amna Džambić i Adnan Branković FOTO

Potvrda za to su i objavljenje zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Oni su nedavno bili i na zimovanju u Austriji, gdje je sa parom bio i Mirza Imamović, sin poznatog biznismena Nihada Imamovića.

Najvjerovatnije će, upravo Mirza, biti kum na svadbi, o kojoj posljednjih dana pišu brojni mediji.

POVEZANO
Vjenčanje Ajdina Kasumovića i Nejre Semić 0OVAKO IZGLEDA KAD SE UDAJE NEJRA SEMIĆ (Mesna industrija "Semić"). Evo ko je pjevao, ko je došao...