Ukop Samira Tuzinca, u pitanju je 35-godišnji mladić i novopečeni mladoženja koji je najvjerovatnije počinio suicid na medenom mjesecu u Turskoj je danas u Novom Pazaru.

Kako se navodi na posmrtnici dženaza je na groblju Gazilar, a polazi se od Altun Alem džamije. Na posmrtnici koja je objavljena i na društvenim mrežama navodi se da su ožalošćeni njegova majka Šemsida, supruga Armina, sestre, zet, kao i porodice Tuzinac, Numanović i Čulavdžić. Pomalo je nesvakidašnje da je na posmrtnici objavljeno i tačno vrijeme smrti.

POVEZANO
Samir Bato Tuzinac (35) iz Novog Pazara 0NOVE INFORMACIJE o tragediji Novopazarca: Samir se ubio na medenom mjesecu zbog tuge za ocem!?

Samir Tuzinac posmrtnica

Prema vrlo vjerovatnoj verziji, Samir Bato Tuzinac (35) iz Novog Pazara izvršio je samoubistvo u petak u Turskoj, kada je tokom medenog mjeseca skočio sa šestog sprata hotela u kome je bio sa svojom suprugom.

Tuzinac se oženio prije samo nekoliko dana, a nakon svadbe u Novom Pazaru sa suprugom je otišao na putovanje u Tursku. Prema nekim špekulacijama, navodno je imao psihičkih problema nakon smrti oca, koji je poginuo u bizarnoj nesreći.

Samir Tuzinac posmrtnica