Vikend koji slijedi rezervisan je za najgledanije muzičke show programe u Bosni i Hecegovini koji se emituju na OBN TV. Subota od 20:00 je tradicionalno rezervisana za fenomenalne "Zvezde Granda", a nedjelja takođe od 20:00 za muzički show "Nikad nije kasno".

Za još jedno spektakularano izdanje Zvezda Granda koje bi suza moglo nasmijati gledaoce pored malih ekrana, osim takmičara su zaduženi svi članovi žirija, glavni, produkcijski i tajanstveni.

Kada je riječ o žiriju ove subote Anu Bekutu mijenja Izvorinka Milošević, tako da bi moglo biti veoma interesantno vidjeti  kako se ona snalazi na stolici člana glavnog žirija.

Emisija svakako ne prolazi bez trzavica i varnica. Jelena sukobljava mišljenje sa Viki, Izvorinkom... a posebno je interesantan njen okršaj sa Acom Lukasom koji je na trenutak napustio studio.

- Neki kandidati će briljirati i oduševiti sve, a neki će biti toliko dosadni da će Marija i Jelena odlučiti da uzmu predah na patosu! - najavljuju iz OBN TV,

Od popa, rocka do narodnjaka i u nedelju, 20.11.2016. od 20:00 gledaoci OBN TV bi trebali moći uživati u fantastičnoj zabavi za sve generacije. Učesnici emisije koja je osvojila simpatije gledalaca u BiH i ove nedelje se pjesmama vraćaju u neka stara dobra i nezaboravna vremena.

Sve kandidate u showu "Nikad nije kasno" ove nedjelje uživo prati orkestar Aleksandra Sofronijevića, dok je uloga domaćina povjerena Dragani Katić i Žiki Jakšiću.

(Doznajemo.com/Promo)