Udana žena je ubila svoju malu pastorku na brutalan način, a zatim je stavila vibrator u intimne dijelove djevojčice, pokušavajući zavarati policiju i inscenirati kao da je curica bila žrtva se*sualno motivisanog zločina.

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Kako javlja «Monica Post», žena koja je brutalno napala 6-godišnju djevojčicu drškom sjekire, nanijevši curici smrtonosne povrede, osuđena je u četvrtak pred sudom u Zimbabveu (Afrika), gdje se zločin i dogodio, na 23 godine zatvora.

Tendai Happiness Bwanya (47) je osuđena od strane sudije Visokog suda Charles Hungwea. Britalnost 47-godišnjakinje rezultirala je smrću male Rumbidzai Ndoro u osmom mjesecu prošle godine.

Izričući presudu, Hungwe je izrazio šok zbog bešćutnosti koju je pokazala Bwanya.

Sudija je naveo da tako mlada djevojčica kakva je Rumbidzai bila, ni na koji način nije mogla izazvati svoju maćehu da je kazni na tako brutalan način.

- Užasna priroda povreda koje su bile na tijelu djeteta u vrijeme zločina, jasno govori o nehumanom tretmanu kroz koji je curica prošla dok je još bila živa.

- Ovo je strašan slučaj okrutnosti, nasilja u porodici i zlostavljanja djeteta.

Bwanya je pokušala izbjeći pravdi izmišljajući čitavu mrežu neistina koje je ispričala mužu, prijateljima i policiji – nastojeći prikazati kao da je djevojčica bila žrtva muškarca, se*sualnog predatora. No, ta priča je raskrinkana.

Ona je i u samoj kući pokušala prikriti tragove tragove zločina, a nakon prvog hapšenja, na uslovnoj slobodi, pokušala je uz pomoć prijateljice pobjeći – ali je opet uhvaćena kako se krije ispod kreveta te prijateljice.