Collision Fighting League (CFL) u regiju, preciznije u Srbiju, dovodi jednu od najvećih svjetskih kickboxing promocija ENFUSION.

U organizaciji CFL 28. juna u Belexpo centru (Novi Beograd) čeka nas spektakl - "Enfusion Road To Abu Dhabi" turnir teške kategorije na kojem ćemo, prema najavama, imati prilike da gledamo poznate CFL borce, koji će se suprotstaviti borcima holandskog Enfusiona. Pink i OBN donose ovaj event putem televizije i u naše domove.

U Belexpo centru na Novom Beogradu, očekuju nas pored borbi za rejting i jedna borba za Enfusion pojas, kao i turnir teške kategorije. Pobjednik turnira osigurava sebi mjesto na finalnom turniru u Abu Dabiju, na kome pobjednik dobija 100.000 eura.

BOSNU I HERCEGOVINU na ovom spektakularnom događaju predstavlja talentovani sportista Saša Terzić, u borbi protiv Filipa Matića iz Hrvatske.

Enfusion Beograd 28/06/19 1

BRUTALNI TRENINZI su u toku, a borci se slažu da jedva čekaju da pred beogradskom publikom pokažu i dokažu svoj kvalitet. Publika bi trebala doživjeti najbolje od kick boksa!

FIGHTCARD je vrlo zanimljiv. Od srpskih boraca - najavljuju organizatori - moći ćete da gledate Rada Opačića, Zorana Grozdanića, Marinu Spasić, Mihajla Kecojevića, Iliju Jovanovića, Nikolu Kostića. Glavni događaj večeri je turnir teške kategorije gdje se bore četiri šampiona: Daniel Galebov - Bugarska, Ndal Bćiri - Belgija, Ajsa Bulem - Francuska i Rade Opačić - Srbija.

Enfusion Beograd 28/06/19 1

Enfusion Beograd 28/06/19 1

(Doznajemo.com)