TAM TAM Music Festival, u organizaciji Udruge građana «Pelišnjak» iz Sućurja na Otoku Hvaru, svojom atmosferom, ipak se razlikuje od drugih.

Glavni dio ovog festivala odvija se od 27. do 28.07. na otoku Hvaru, u mjestu Sućuraj na lokalnom igralištu «Emil Slavić - Lenko». Ove godine je najavljeno više od 10 izvođača, od kojih su trenutačno potvrđeni Žen, Otrovna Kristina i Persons From Porlock, ###, Turisti i Svemirko.

Ovo je 7. godina TAM TAM-a, a osim u dobroj glazbi i koncertima na igralištu posjetitelji Sućurja bi trebali moći uživati i u raznim drugim aktivnostima.

Iako glavni dio programa traje dva dana, festivalski kamp «KAMp TAMp» otvara svoja vrata nekoliko dana prije posjetiteljima željnim opuštanjem u prirodi.

U kampu su dostupna besplatna pitka voda, osvježavajući tuševi, toalet i struja, ali najvažnije od svega hlad, prekrasno i čisto more i raspjevani cvrčci. U kampu bi se, imeđu ostalog, trebali moći kupiti i osvježavajuća pića, prva jutarnja kava, kao i majice, torbe i ostali promotivni materijali Tam Tam Festivala.

''Early Bird'' karte se sada mogu kupiti po sniženoj cijeni od 300 kuna preko Entrioa, a obuhvaćaju cjelokupan program festivala, kao i 10 dana boravka u festivalskom kampu. Nakon 15.04. karte su dostupne po cijeni od 400 kuna, zato požurite!

Osim u festivalskom kampu mnoge aktivnosti bi se trebale odvijati na raznim, autentičnim lokacijama u samom Sućurju, a prisustvovati istima je besplatno za sve zainteresirane u Sućurju. Ulaznice za glavni dio programa, na datume 27. i 28.07. su 70 kuna za jednodnevnu, odnosno 100 kuna za dvodnevnu kartu.

Posjetitelji koji su sačuvali ulaznicu s «kopnenog» TAM TAM događaja koji se odvio u KSET-u 08.12.2017. ostvaruju 10% popusta uz najavu na službeni e-mail festivala [email protected], kao i predočenje ulaznice prilikom preuzimanja festivalske.

POVEZANO
TAM TAM 2017aTAM TAM U SUĆURAJU (HVAR): «Najveći mali festival»