Prizori koji su uznemirili građane zabilježeni su u ulici Aleja Bosne Srebrne, gdje su prolaznici uočili zmiju dužine od skoro dva metra.

Nakon što su juče u sarajevskoj Osnovnoj školi "Musa Ćazim Ćatić" u centru grada, zabilježene horor scene kada su se učenici susreli sa zmijom dugom nekoliko metara, i stanovnici naselja Stup doživjeli su isti užas!

Kako piše Dnevni Avaz, prizori koji su uznemirili građane zabilježeni su u ulici Aleja Bosne Srebrne, gdje su prolaznici uočili zmiju dužine od skoro dva metra.

Podsjetimo, juče je objavljena vijest da su učenici Osnovne škole `Musa Ćazim Ćatić` koja se nalazi u centru Sarajeva, u fiskulturnoj sali zatekli su zmiju!?

Poslali su nam i snimak na kojem se vidi da se s njom čak i zabavljaju, piše Muški portal.

Pogledajte video...

Zmija je primijećena prije nekoliko dana, a nakon što su reagirali roditelji učenika koji je prvi primjetio zmiju, iz škole su im poručili da namjeravaju pratiti situaciju i reagirati kada se opet pojavi.

Zmija je opet primjećena u fiskulturnoj sali, nakon čega je bačena u vodu.

Kako tvrde iz škole, zmija je uhvaćena sinoć u sali. Oni ne znaju koliko dugo je već u školi te su nam potvrdili da su pozvali deratizera iz Kantona Sarajevo da izvrši deratizaciju škole iako je nedavno bila urađena - piše Avaz.

– Večeras će biti sazvana sjednica Vijeća roditelja kako bi bili obavješteni o svemu. Nažalost, desio se ovaj incident, voljeli bismo da nije, ali kada već jeste, informirat ćemo roditelje jer ništa nije skriveno – izjavila je u utorak Fatima Prohić, direktorica škole.

POVEZANO
Šarka Ciglane ilustracijaGRAĐANI UZNEMIRENI: U naselju Ciglane, u centru Sarajeva, viđena opasna zmija šarka!?