Novi CineStarov multipleks u tuzlanskom Bingo City centru otvara svoja vrata 16.12.2016. godine u 19 h spektakularnim vatrometom, a građani Tuzle, kako je najavljeno, moći će toga dana uživati u posebnim iznenađenjima i najnovijim filmskim naslovima za koje uz jednu kupljenu ulaznicu drugu dobivaju gratis.

Tako bi već od prvog dana otvorenja, na programu trebao biti najočekivaniji film godine Rogue One: Priča iz ratova zvijezda koju bi Tuzlaci trebali moći pogledati u 3D-u, zatim urnebesna komedija Ludi Božić u uredu, krimi drama s Bryanom Cranstonom Infiltrator, Disneyeva animacija Vaiana: Potraga za mitskim otokom i mnogi drugi.

CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, nakon Mostara i Bihaća, otvara svoj treći multipleks u Bosni i Hercegovini, u okviru kojeg je pet dvorana sa 782 sjedala, a jedna od njih je i posebna eXtreme dvorana, ekskluzivni CineStar standard kino dvorane s najsuvremenijom tehnologijom te s eXtreme platnom premazanim srebrom od čak 100 m2.

CineStar Tuzla je 18. multipleks CineStara u regiji. Ukupno gledajući, CineStar multipleksi trenutno broje 115 dvorana s gotovo 19.000 sjedišta, što CineStar s očekivanih gotovo četiri mil. posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji. Osim toga, među najbolje svjetske kinoprikazivače svrstava ga i opremljenost kino dvorana najmodernijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.

Program CineStara Tuzla, kao i sve informacije možete pogledati na www.blitz-cinestar-bh.ba.

CINESTAR Tuzla otvorenje

(Doznajemo.com/Promo)