Stranica Bijelo Polje sajt povukla je ranije objavljenu vijest o smrti mladića S.H. (21) koji se nalazi na bolničkom liječenju u KBC poslije teške saobraćajne nesreće koja se dogodila prije nekoliko dana na magistralnom putu Bijelo Polje - Berane u Crnoj Gori.

- Nakon pet minuta od naše objave dobili smo informaciju da je mladić živ i da njegovo zdrastveno stanje ide na bolje. Odmah nakon toga smo obrisali post da ne bi uznemirili članove porodice kojima je ionako teško. Još jednom se izvinjavamo na neprovjerenoj informaciji koju smo objavili, a S.H. želimo brz oporavak - naveli su.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se u noći na srijedu u 01:45 h dogodila na magistralnom putu Bijelo Polje - Berane u mjestu Pašića Polje stradale su dvije osobe.

Kako je potvrđeno Bijelo Polje sajtu iz Operativno komunikacionog centra (OKC) Uprave policije u nesreći su smrtno stradali Ekrem Mulić. (37) i Jasmin Mulić. (31) iz Goduše kod Bijelog Polja.

Oni su, kako je navedeno iz policije poginuli na licu mjesta, a iz OKC-a nije dano više detalja kako je došlo do nesreće. Moguće da je u pitanju neprilagođena brzina prilikama na cesti.

Bijelo Polje nesreća 30/09/20a

Bijelo Polje nesreća 30/09/20a

To je druga tragična nesreća koja se u nekoliko sati dogodila na istom putu i u kojem su ugašeni životi Bjelopoljaca, što je rastužilo ovaj grad.

Dan ranije, oko 17 časova u mjestu Zaton u saobraćajnoj nesreći poginula je Bjelopoljka Đ.R. (18).

Bijelo Polje nesreća 30/09/20a

- Kao što možda znate rahmetli Jasmin Mulić je maratonac i ultramaratonac o kojem je Bijelo Polje sajt pisao prošle godine u osmom mjesecu kad je Jasmin istrčao stazu na Bjelasici u dužini od 58 km. Jasmin je živio na selu i bavio se teskim fizičkim poslovima koji ga nisu sprječavali da se i poslije napornog posla bavi trčanjem.

Iza Jasmina je ostala supruga s troje mlade djece kojima će sada pomoć biti neophodna, jer je u kući jedino on radio. Molimo sve ljude dobre volje da pomognu ove dvije familije koje su ostale bez glavnih oslonaca u životu - piše spomenuti sajt.

Bijelo Polje nesreća 30/09/20a