Bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli (Jasmin Fazlić i Amar Hodžić), koji su ovog ljeta doživjeli vrhunac svoje popularnosti, punili stotine klubova u cijeloj regiji, te održali veliki koncertu u sarajevskoj Skenderiji, stižu i u Tuzlu.

Veliki koncert u Tuzli, zakazan za 08.10.2018. godine, dio je turneje "Alfa i Omega", tokom koje promovišu svoj novi album, po kojem je turneja i dobila ime.

Prvi zajednički album objavili su 2014. godine. Otad duo niže brojne uspjehe i nastupe širom regije, a ostvarili su saradnju s nekim od najpoznatijih regionalnih zvijezda.

Jedinstveni po svojim nastupima i muzičkom stilu, prepoznatljivi su gdje god se pojave. Napunili su praktično sve dvorane u regionu. Gdje god da su nastupali publika je u glas, s popularnim reperima, pjevala svaku riječ svake pjesme. Njihovi nastupi širom Starog kontinenta i svijeta unaprijed su rasprodani.

Očekuje se da će tako biti i u Gradu Soli, pokazuje činjenica da se karte prodaju nevjerovatnom brzinom, od prvog dana, odkad su puštene u prodaju. 

Ulaznice za koncert dostupne su u Tuzli: CD shop Mido, caffe bar Sydney-Tuzlanka, caffe bar Calcio-Tržni centar Senjak, Orašju, caffe the Mutvak, Banovićima, caffe bar Havana i putem portala https://www.kupikartu.ba.

(Doznajemo.com)