Urednik HRT-a Branimir Farkaš i njegova supruga Vesna proživljavaju najteže dane u životu nakon gubitka kćerke Helene (21) koja je 30.06. preminula od posljedice moždanog udara, piše Gloria.

Najstarije dijete poznatog HRT-ovog urednika i voditelja Dnevnika bitku za život vodila je praktično od samog rođenja, budući da je bila djevojka s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju, rođena sa srčanom manom, zbog koje se do četvrte godine nije smjela izlagati nikakvom tjelesnom naporu.

- Hvala ti što si naše živote oplemenila beskrajnom ljubavlju i vedrinom - tim se riječima Farkaš (47) oprostio od Helene piše Gloria.

Branimir i Vesna imaju još dvoje djece - Roka (14) i Frana (10).

Branimir Farkaš

U trenutku kad im je kćerka opet završila na intenzivnoj bolničkoj njezi, na aparatima koji su je četiri dana održavali na životu, roditelji, Branimir i Vesna Farkaš, u mislima su proživljavali sve drame, stresove, žrtve i muke koje su od Helenina rođenja prolazili da bi joj osigurali - koliko je to bilo moguće - normalan život: školovanje, druženje s prijateljima, putovanja, ljetovanja i zimovanja, te radost odrastanja uz dvojicu mlađe braće.

Pročitajte još:

>>>>> DOKTOR KAD JE VIDIO BEBU KOJA SE TEK RODILA U KAKNJU PLAČUĆI: "Ne dao Bog nikome..."