Marijana Marković, učesnica rijalitija «Parovi» otkrila je svoju potresnu životnu priču nakon čega je cela vila plakala, a gledaoci su se javljali da joj pruže podršku.

Naime, njena životna priča je jedna od najtužnijih izrečenih u ovom programu.

- Od porodice imam brata i strica. Brat je bio u zatvoru i sada je tamo. 2004. kada sam se vraćala iz škole vidjela sam policiju ispred svoje kuće, ušla unutra i zatekla brata kako sjedi u fotelji, a policija pretura sve po kući. Našli su mu drogu, heroin, bio je u centralnom zatvoru. Kada je izašao, ponovo je pao i odlučio da se da u bijeg. Pobjegao je, iako ga nisam podržavala u tome. Našli su mu pištolj koji je bio njegov, ali droga nije bila njegova. Mom bratu je podmetnuta droga. Komšija mu je namjestio tu drogu i stavio je kod nas u dvorište. Moj brat je bio izuzetan sportista, ali mi smo imali jako teško djetinjstvo, objasnila je Marijana.

Ona je zatim otkrila kako su izgledale prve godine njenog života.

- Otac ga je tukao, brat mi je završio u Tiršovoj, jer ga je otac tukao čekićem za meso. Otac mu nije dao da trenira, sjekao mu je kopačke i zaključavao ga u šupu. On je onda počeo da bježi od kuće, da obija trafike, da se služi svakavkim stvarima. Napravio je mnogo krivičnih djela kao maloljetnik, završio je u popravnom domu i tamo proveo tri i po godine. Kad je bio u domu, otac je onda prešao na mene. Ja sam se oca odrekla ne želim nikad da ga vidim. Majke se jedva sjećam, ona je nestala 1999. godine, nikada je nisam ni vidjela. Imala sam pet godina kada je ona nestala, imam samo jednu njenu sliku. Moja majka se liječila od tumora, upoznala je mog oca u osmom razredu. Oni su zajedno od svoje 15. ili 16. godine. Brata je rodila sa 18. godina i onda kreće njen užas. Otac ju je tukao, maltretirao... Trpjela je nasilje 12 godina, a onda je otac našao drugu ženu i moju majku izbacio na ulicu.

Marijana pamti posljednji susret sa majkom.

- Posljednji put kada sam je vidjela odvela me je u prodavnicu i nakupovala mi sve i svašta, a onda je sve to otac pobacao i rekao joj «Nikada više nemoj da si Marijani nešto kupila!» Otac je tukao majku i natjerao je da potpiše da nas se odriče i da nas ostavlja njemu. Tukao ju je dok nije pala u nesvijest. Svi ljudi iz mog okruženja tvrde da je otac njoj nešto uradio. Kad mi je majka nestala, on je počeo čudno da se ponaša, završio je na psihijatriji. Zabranjivao mi je da razgovaram sa svima, čak i sa stricem. Ja mislim da je on nju prebio i ubio, jer se čudno ponašao, išao je po šumama, mislim da ju je tamo i sahranio. Nadala sam se da ću je nekad naći ali to se nije desilo. Imam samo jednu sliku moje majke, izjavila je Marijana, a onda dodala da je i u školi prolazila kroz teške trenutke.

- Djeca u školi su mi se podsmijevala jer nisam imala majku. Stalno sam plakala kad je trebalo da se piše sastav o majci jer ja nisam znala šta da pišem. Otac me je tukao zbog svake sitnice. Kada bih kupila hljeb, on bi mi rekao kakav je to hljeb pa bi me udarao kaišem, hljebom, viljuškama, imam i ožiljak od viljuške kojom me je gađao. Nisam mogla da sjedim od udaraca i zbog toga su me školski drugovi podcjenjivali, prisjetila se ona.

Neki od učesnika rijalitija odmah su dodali da je Marijana vrlo jaka ličnost jer se, i pored svega što je prošla, nije odala nikakavom poroku. Međutim, ona je otkrila kako je jedva preživjela, i to svojom krivicom.

- Sa devet godina sam pokušala da se ubijem. Jednostavno nisam imala razlog za život. Popila sam punu šaku pilula. Bila sam u komi. Otac me nije ni u bolnicu odveo. On je sada u zatvoru i to u istom u kom mi je i brat, otkrila je Marijana.

Dok je ona jecajući pričala svoju životnu priču, i ostali učesnici vile, pa i voditeljka, nisu mogli zaustaviti suze.

POVEZANO
Aleksandra Subotić bebaVILA `PAROVA` UŽASNUTA: Šok vijest o djetetu učesnice ovog rijalitija!

(Doznajemo.com/Kurir.rs)