Brzom reakcijom policijskih sluzbenika OKP PU Lukavac, 15 godišnjakinja je pronađena, kao i lice inicijala D.M. (36) Ona je navodno izjavila da se udala!?

Radi poduzimanja mjera u okviru svojih nadležnosti, obaviješten je Centar za socijalni rad Lukavac. OKP PU Lukavac poduzimaju dalje aktivnosti na dokumentovanju navedene prijave - navedeno je iz policije.

Podsjetimo, sinoć u 19:00 sati policijskoj stanici Lukavac prijavljen je nestanak Larise Nukić (15).

Slučaj je prijavio S.N. otac nestale djevojčice, a slučaj je prijavljen i MUP-u Tuzlanskog kantona (TK). On je naveo da je muška osoba, osoba inicijala D.M. (1984. godište), iz porodične kuće odveo njegovu kćerku.

Za nestalim licem je bila raspisana potjernica i intenzivno se radilo na njihovom pronalasku.

Informacija o nestanku i fotografija djevojčice proširila se društvenim mrežama.

Podsjetimo, njen nestanak je prijavila sestra Emira Nukić.

– Mi smo jučer sjedili ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle da baci smeće i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon.

– Bio je to naš prvi komšija koji je rekao "nećeš je više nikada vidjeti" i prekinuo. Strah me da je ne ubije. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi... Raspisana je potjernica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba, tvrdili su za medije iz porodične kuće otete djevojčice.

Nestala tinejdžerka iz Lukavca (15) 07/07/20a

(Doznajemo.com)