Protiv medicinske sestre iz Beča, Rade Matić, svekar brutalno ubijene pjevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović, Vladimir, podnio je krivičnu prijavu zbog njenih izjava u kojima tvrdi da joj je nudio novac i pozivao na orgije. Podsjetimo, Rada je na svom Fejsbuk profilu prije skoro dva mjeseca objavila status u kojem je napisala da joj je Vladimir slao poruku na telefon.

– On je iznenada stupio u kontakt sa mnom, sa skrivenog telefonskog broja uputio mi je molbu “da budem dobra prema Zoranu i njemu”. Kada sam ga pitala da mi kaže na šta konkretno misli, rekao je da mi predlaže se*s utroje! Tako je potvrdio moje sumnje da su pripadnici sekte. Predložili su mi orgije jer je u njima sve dozvoljeno – tvrdila je tada Rada Matić.

Kako pišu beogradski mediji, porodica Marjanović nije ostala imuna na Radine izjave i pisanje po društvenim mrežama.

– Rada Matić je izjavila mnogo toga o Marjanovićima. Pored Zorana, ona je u svojim izjavama pominjala i njegovog oca Vladimira, za koga je tvrdila da joj je nudio orgije, ali i tražio novac da bi ćutala. Vladimir je odlučio da dokaže svoju nevinost u svemu tome i nedavno je podnio krivičnu prijavu protiv nje kako bi odgovarala za sve laži u kojima je pominjala njegovu porodicu – rekao je izvor za beogradske medije.

On je dodao i da suprug ubijene Jelene, Zoran Marjanović, nije podnosio prijavu protiv izvijesne Rade V.

- Vjerovatno je došlo do zabune jer Zoran nije podnosio prijave – tvrdi prijatelj ove porodice.

Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila na nasipu u Borči, a ubica još uvijek nije pronađen.

(Doznajemo.com/Telegraf.rs)