Dragan Kojić Keba se nakon saobraćajne nesreće u kojoj je svojim autom udario djevojku na pješačkom prelazu vratio uobičajenom načinu života i svakodnevnom treniranju.

Kako doznaje Kurir, na taj način pjevač liječi stres i traume koje je proživio zbog svega što mu se dogodilo. Na sve to, njegova nesavjesna vožnja pod zabranom dodatno će ga, vjerovatno, koštati prilikom određivanja kazne.

- Draganu nije svejedno zbog svega što se desilo. U početku je bio u velikom šoku, a kada ga je to stanje prošlo i kada je postao svjestan šta se dogodilo, shvatio je da od kuknjave nema ništa, već da je najbolje da se vrati svakodnevici. U tome su mu pomogli supruga Olja, ali i sin Igor, kao i snaha Severina. Svi su mu objašnjavali da sada nema nazad i šta bude bit će. Bitno je da je djevojka koju je udario dobro. Nakon toga, Keba je ponovo počeo da džogira svako jutro i to mu itekako prija jer se tako oslobađa stresa - tvrdi Kebin kućni prijatelj.

I sam Keba je dao komentar na ovu situaciju.

- Dobro sam, hvala na pitanju, ali nemojte više ništa da me pitate. Rekao sam sve što sam imao. Vidite da trčim. Zvao sam je, čujemo se. Dobro je, to je najvažnije. I ja sam dobro, sve je u redu. Nemam šta više da vam kažem - poručio je Keba.

POVEZANO
Keba nesrećaKEBA SE NAKON NESREĆE POTPUNO PROMIJENIO: Pouzdani izvor tvrdi da je uzeo telefon i ...