Osim što je u procesu razvoda od Angeline Jolie i ne može vidjeti svoju djecu, Brad Pitt mogao bi biti i ozbiljno bolestan, tvrdi RadarOnline.

Da je 52-godišnja glumačka zvijezda već neko vrijeme u emocionalnom kolapsu nije tajna, no čini se da to trenutno čak i nije njegov najveći problem. Naime, glumac je navodno više puta viđen u posjeti specijalistu za zarazne bolesti na Beverly Hillsu, ali jako rano ujutro kako ga ostali pacijenti ne bi vidjeli i prepoznali.

"U bolnicu stiže rano ujutro prije nego se otvori za ostale pacijente, vjerovatno zato što ne želi da javnost dozna za njegov problem i da ga se prepozna", potvrdio je blizak izvor za RadarOnline.

Sa zdravstvenim problemima glumac se trenutno nosi sam, bez supruge i djece koju jako voli, tvrde američki mediji. Koliko je priča napuhana, zasad ostaje nepoznato. S druge strane "velike bare", britanski Daily Mail pak tvrdi da je u vlasništvu dokumenata koji dokazuju kako je glumac predao zahtjev za zajedničko skrbništvo nad šestero djece koje je odgajao s Angelinom Jolie, iako se ona s time ne slaže.