Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur i srpska manekenka Dejana Živković više nisu u ljubavnoj vezi... 

- Da, tačno je, Dejana i Damir više nisu zajedno – izjavio je izvor blizak teniseru, ne želeći govoriti o detaljima raskida njihove veze.

Ipak, "procurio" je video na kojem ovaj sportista pjeva narodnjački hit.

Čini se kao da Džumi pjevajući "Nije život jedna žena..." svima daje do znanja kako je okrenuo novu stranicu u životu, u kojem više nije Dejana.

Pogledajte...

Mediji su njihove prve zajedničke fotografije otkrili početkom jula prošle godine, a Dejana i Damir počeli su se zabavljati mjesec ranije.

Dejana je Džumhura pratila na brojnim turnirima i svojom pojavom izazivala pažnju ne samo bh. i regionalnih već i svjetskih medija. Posebno u trenutku kada je Damir osvajao ATP turnire u Rusiji i počeo se kretati prema samom vrhu svjetskog tenisa, gdje se i trenutno nalazi, među 30 najboljih igrača.

POVEZANO
Damir Džumhur manekenkaBH. TENISER tvrdi ovo NAKON ŠTO SU `UHVATILI` NJEGOVU DJEVOJKU kako razmjenjuje nježnosti s drugim

Posljednji put zajedno su viđeni u januaru u Melbourneu, gdje je Damir zaustavljen u trećem kolu Australian Opena.

FOKUSIRAN NA IGRU. Damirovi bliski prijatelji tvrde da je do prekida ljubavne veze s Dejanom došlo po povratku iz Australije. Dodali su kako se najbolji teniser BiH odlično nosi s raskidom veze i da je koncentriran na igru i turnire koji slijede.

OBRISALA SLIKE. Dejana je na svom Instagram profilu obrisala skoro sve zajedničke fotografije i videa s Damirom. Na ovaj je način, vjerovatno, stavila tačku na period ljubavnog života s bh. teniserom.

Ali je zato na Insta storyju objavljivala videa iz Holivuda s hashtagom #samo ljubav.

POVEZANO
Damir Džumhur djevojka odmorTRETIRA JE KAO KRALJICU: Bosanski teniser odveo srpsku manekenku na "odmor iz snova" (FOTO)