Nekrunisana "kraljica sevdalinke" Hanka Paldum nedavno je koncertom u Lisinskom u Zagrebu obilježila 45 godina karijere, a svoje sjećanje na period iza i ovaj nezaboravni nasup podijelila je i na svojoj Facebook stranici.

- U mojim pjesmama u kojima su utkane sve moje radosti i tuge, sve moje čežnje i ljubav, u ovih 45 godina, dijelila sam s mojim dragim prijateljima, mojom publikom i divnim ljudima. Mnogi su došli 14.10.2019. u Lisinski, da zajedno proslavimo moj jubilej. Bože, kako je lijepo dijeliti radost i sreću s drugima – napisala je Paldum.

Hanka Zg groblje 28/10/19a

Hanka Zg groblje 28/10/19a

Dodala je da je nakon koncerta, otišla na Mirogoj (groblje), da oda poštovanje onima koji su unosili radost u naše živote, čijim uspjesima smo se divili veselili, Velikanima, koji ostaviše zadužbinu generacijama koje dolaze, kao spomen na njihov lik i djela.

POVEZANO
Zdravko Čolić Majdin mezar 1NAKON KONCERTA U BANJALUCI Zdravko Čolić je otišao na jedan MEZAR: Tu pod zemljom leži njegova Majda

– U Milosti Svevišnjeg Stvoritelja, neka uživaju duše naših dragih Mersada Berbera, Dražena Petrovića, Ismeta-Ice Voljevice, Fadila Hadžića, Ene Begović, i mnogih nama dragih a Bogu milijih.
Živimo, kako bi živjeli i poslije života – napisala je.

Hanka Zg groblje 28/10/19a