Nakon što je stranica "Crna hronika BiH" jučer objavila snimak se*sualnog odnosa na javnom mjestu u Zavidovićima, na lokaciji kod spomenika, različite su reakcije građana na ovaj slučaj.

Video je, inače, prilično loše tehničke kvalitete, snimljen je noću iz automobila kroz vjetrobransko staklo - očito ga je zabilježio vozač koji je prolazio pored lica mjesta i nakratko je farovima vozila osvijetlio par koji se upustio u odnos na javnom mjestu.

Da odmah naglasimo, naš portal neće prenositi taj video u trajanju od nekih 9 sekundi.

Spomenuta stranica, inače, tvrdi kako je praktikovanje se*sualnih odnosa na javnom mjestu zabranjeno u Bosni i Hercegovini, te da je kazna za prekršitelje 600 konvertibilnih maraka (nešto više od 300 eura).

Komentari građana su različiti. Dok neki pokušavaju pronaći opravdanje za par i tvrde da je mjesto incidenta ipak koliko-toliko skriveno te da je možda u pitanju to što dvoje nisu imali novca za neki pristojni smještaj, drugi su ogorčeni ovako nemoralnim ponašanjem.

POVEZANO
Kineskinja nevinost za iPhone8VIDEO Curica ponudila svoju NEVINOST u zamjenu za NOVI TELEFON! Evo šta se desilo u hotelskoj sobi..

(Doznajemo.com)