Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) živjeli su u Meghaninom rodnom domu u Los Angelesu nakon što su napustili kraljevske dužnosti. Sada su kupili i uselili se u novi dom u Montecitu pokraj St. Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Angelesa, piše CNN.

- Par se u sedmom mjesecu ove godine uselio u novi dom i smjestio u tihu privatnost njihove zajednice. Nadaju se da će se to poštovati zbog njihovih susjeda, kao i njih kao familije - izjavio je njihov predstavnik za javnost za američke medije.

POVEZANO
Markle profilOtkriven prvi posao Meghan nakon odlaska iz KRALJEVSKE FAMILIJE: Da li Vas ovo iznenađuje?

Meghan Harry dijete

Prema pisanju magazina People, njihova je kuća oko 150 kilometara sjeverno od Los Angelesa, a u tom gradu žive i  Oprah Winfrey (66) i Ellen DeGeneres (62). Imanje u Montecitu koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža platili su 14.650.000 dolara.

- Tu žele odgajati Archieja i nadaju se da će imati što je moguće normalniji život. Harry i Meghan nikad nisu namjeravali živjeti u Los Angelesu - otkrio je blizak izvor paru za People.

Meghan Harry dijete

POVEZANO
Meghan i Harry casualGOTOVO JE! Princ Harry i njegova Meghan ODREKLI SE I ZVANIČNO i novca i titula zbog normalnog života

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselili su se u Kaliforniju iz Kanade nakon što su početkom godine objavili da namjeravaju napustiti kraljevske dužnosti i radom osigurati financijsku nezavisnost.

Izjavili su kako u Kaliforniji žele raditi nešto što ima smisla i važno je te namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju Archewell.

Meghan Harry dijete

POVEZANO
Meghan Markle FOTOMEGHAN U KRALJEVSKOM DVORCU NA RUBU SUZA! S Neta joj poručili: «Ona TO više nikad ne treba obući!?»