U šestom mjesecu ove godine odjeknula je vijest kako je braku između glumice Anđelke Prpić (36) i Darija Prpića nakon devet godina došao kraj.

Srpski mediji pisali su kako je par početkom ove godine navodno odlučio da je najbolje rješenje za njih razvod. U njihovom braku došlo je do zasićenja. Anđelka o krahu braka nije puno govorila javno, a sada se na tu temu gorko-slatko našalila u svojoj emisiji "Drž’ ga Božo".

– Prvi put imam želju kupiti, nego me sramota reći, pekač za hljeb. Mijesiti i muljati, čekati da naraste... I naravno uvijek se sve zalijepi za zanoktice, nikad ne skinem prsten, dobro, sad dao Bog pa sam razvedena i prstena nema, tako da nemam šta skidati – izjavila je Anđelka kroz smijeh.

Izvor blizak paru za Blic je prije nekoliko mjeseci ispričao kako je ključni trenutak u braku Anđelke i Darija bio taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile.

– Svako je želio nastaviti put i započeti novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Iznijeli su svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli. Brzo su uslijedili dogovori o brakorazvodnoj parnici i o drugim detaljima.

Par je u braku dobio sina Jakšu (7).

Podsjetimo, Anđelka i Dario u braku su od 2011.

Prpić je javnosti najpoznatija po ulozi u seriji "Andrija i Anđelka" i predstavi "Šta me snađe?"