Sjećaju se i prvog poljupca pa Vasvija kroz smijeh navodi kako je ona njega prva poljubila...

Praktično nemoguće je riječima opisati toplinu riječi, ljubav koja se vidi u očima sretnih, vitalnih, punih života Vasvije i Atifa Tatlića.

U današnje vrijeme kada je, nažalost, puno više razdora u brakovima nego zajedničke riječi, ovaj bračni par ulijeva nadu da ljubavi ima, da će je biti i dalje, samo treba znati kako je rasporediti… Šta učiniti da ona traje decenijama.

Vasvija se sjeća dana kada su se upoznali. Nije znala ko je. Raspitivala se kada ga je prvi put vidjela i, kako veli, brzo su se uzeli. I Atif ne zaboravlja dan kada su se upoznali i nakon tri dana već su se vjenčali, piše Hayat.ba.

I danas ovaj simpatični dedo tvrdi kako ona neće skuhati ništa šta on ne voli, a Vasvija dodaje: "Sve za njega i kuham i to borim se da sve bude dobro".

Sjećaju se i prvog poljupca pa Vasvija kroz smijeh navodi kako je ona njega prva poljubila. I ako kojim slučajem ne vjerujete u ljubav, predlažemo da pogledate ovaj video i mogli biste zaključiti da je za ljubav, osim dvoje, potrebno malo i da ona može trajati puno više nego što mislite