Iako je srpska pjevačica porijeklom iz BiH (Zvornik) Seka Aleksić do sada podijelila mnogo fotografija sina Jakova, kojeg je dobila 24.09. ove godine, nikada do sada nismo mogli vidjeti njegovo lice.

Prije nekoliko dana osoba bliska Seki je poslala fotografiju Jakova medijima, ali i ta slika je bila cenzurisana zbog same privatnosti. Da li je Aleksićeva uspjela doznati ko stoji iza svega toga, nije poznato. Bez obzira na to, novopečena mama je napokon odlučila pokazati kako izgleda Jakov, tako da je Sekin i Veljkov nasljednik dobio prvu naslovnicu u magazinu "Story".

Seka Aleksić je zajedno sa suprugom Veljkom pozirala za novi broj ovog magazina Story. Ovo su prve javno objavljene fotografije gdje malog Jakova vidimo cijelog.

- Nikada nisam bila ovoliko ponosna! Ova naslovnica će me podsjećati da se vrijedi boriti za ono što želiš! Da je Bog veliki i da Njegova ruka štiti sve nas. Hvala Mu na najljepšem daru u našim životima, nikada nisam posumnjala u Njegovu moć, u Njegovu ljubav i silu! Naša radost nema kraja, navela je Seka uz objavljenu fotografiju naslovnice magazina "Story".