Prije nekoliko dana izvučeni su dobitnici Konzuma BiH koji su učestvovali u nagradnoj igri 'Ostvari san, osvoji stan', a ceremonija je upriličena u Super Konzumu Ložionička u Sarajevu.

Pristiglo je 200.000 kupona, a izvučeni su dobitnici 131 nagrade, a najvrijednija nagrada, stan u Sarajevu pripala je Jadranki Kasumagić.

- Kada su me nazvali iz Konzuma i saopćili da sam dobitnica stana, bila sam u stanju šoka. Nisam mogla vjerovati da se jedna obična subota moze pretvoriti u najljepši dan u životu. Ono što mogu reći jeste da sam bila lojalna kupovini u Konzumu i tako će biti i u budućnosti. Hvala još jednom, nemam više riječi, presretna sam, izjavila je Jadranka Kasumagić, kako su prenijeli mediji.

Pored glavne nagrade, Konzumovi kupci osvojili su i 100 poklon kupovina, 10 Apple iPhone 7 32GB Black i 20 vikend putovanja za dvije osobe u hotelu `Park` na Bledu.

Ime dobitnice nagrade privuklo je pažnju javnosti i zbog imena njenog oca.

Naime, gospođa Jadranka, danas zaposlena kao šefica jednog od sektora u BH Telecomu, je kćerka gospodina Fikreta Kasumagića, danas formalno penzionera, a koji je do prije nekoliko godina smatran jednim od najuticajnijih ljudi u telekomunikacijskom sektoru BiH.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Bočica Konzum 600SINOĆ U KONZUMU: Građanka uzela flašicu za bebe, kad je bolje pogledala ŠOK! (FOTO)

Kasumagić je bio pomoćnik generalnog direktora za telekomunikacije u Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK) BiH, također (kao i BH Telecom) jednog od najpoželjnijih državnih poslodavaca u zemlji - zbog prilično visokih plata. Kasumagić je i u vlasti Federacije BiH obavljao funkciju pomoćnika ministra za telekomunikacije - a časopis DANI je na OVOM LINKU svojedobno pisao o vezama sa familijom Izetbegović i odabranim kadrovima.

U svakom slučaju, svi ti poslovi su poprilično, kako bi narod rekao "parali", pa se u slučaju dobitka stana možda može primijeniti još jedna narodna umotvorina, koja govori o "pari na paru"...

(Doznajemo.com)