Izraz "televisa presenta" na početku i kraju svake meksičke ili španske sapunice koje su nekad bile izuzetno popularne na ovim prostorima i danas je omiljen nakon što se neka sapunica počne ostvarivati u realnom životu.

Taj izraz koristi se i u najnovijoj priči iz Gradačca (BiH) kada je dan ljubavi i veselja zaključen brakom, a već oko ponoći svađom i odlaskom mladenke s vlastitog vjenčanja te dan kasnije angažiranjempravnika, zahtjevom za rastavu, tužbama za klevetu...

Sapunicu su dvoje mladih nastavili na Fejsbuku, pa je Elda objavila pjesmu srpske folk pjevačice Katarine Grujić čiji stihovi glase: "Šta li sam na tebi to vidjela? Jedno đubre obično sve do zvijezda dizala, pa sada žmurim sa drugima ja jer ne mogu da vjerujem više svojim očima..."

Pjesma također poručuje da izabranik nije bio zanimljiv, lijep. hladan i nedodirljiv, ali "u sitne se sate krupne greške naprave", a nakon tih "krupnih grešaka" na koje aludira ova mlada žena iz Odžaka treba se roditi dijete.

POVEZANO
NEZAPAMĆEN SKANDAL NA SVADI U GRADAČCU: Mladenci se posvađali zbog novca, sve PREKINUTO!

Za razliku od Elde, koja je kroz stihove opisala svoje stanje, a zatim i odmah ugasila svoj Facebook profil nakon što su počele uvrede na njen račun, njen bivši izabranik Edin iz Gradačca ohrabrivao se citatima: "Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Allah daje svojim najizdržljivijim borcima", poručio je Edin sam sebi.

Također, netom nakon razvoda promijenio je i fotografiju profila na ovoj društvenoj mreži tako da ovog puta pozira sam bez žene kojoj se prije nekoliko dana zavjetovao na ljubav do kraja života, a onda je sve završilo.

Bilo kako bilo, jasno je da bi ova priča mogla imati još pokoji nastavak s obzirom na to da kreće brakorazvodna parnica, ali i tužba za klevetu koju je žena najavila jednodnevnom mužu. Također, borba je i oko 5.500 konvertibilnih maraka koliko je prikupljeno tokom darivanja mladenaca.

U tom kontekstu moglo biti zanimljivo i pitanje se hoće li se gostima vratiti novci...

Također, mladenci su dobili i priliku za novu zaradu pošto u Srbiji ne gube vrijeme pa ih se predlaže za reallity show "Parovi", gdje ima svega i svačega. Ako ovo nije jedini slučaj odbjegle nevjeste u BiH, sigurno je najeksponiraniji u medijima.

POVEZANO
Elda i Edin - Skandal na svadbi u Gradačcu 2OGLASILA SE I MLADA ELDA, nakon skandala na svadbi u Gradačcu "Pare s tacne nisam ni pokušala uzeti"