Pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, sa suprugom Džavidom početkom godine definitivno se preselila u Dansku. Čvrsta je u namjeri da se ne vraća u Bosnu i Hercegovinu, a to potvrđuje i činjenica da prodaje stan u centru Bihaća.

Naime, ona je na svom Facebook profilu stavila oglas sa jednog portala, koji se bavi Internet prodajom nekretnina. Nije isključeno da se bh. kantautorica odlučila na ovaj potez i zbog činjenice da nastavlja borbu s opakom bolešću – karcinomom.

Naime, ona je sredinom prošlog mjeseca doznala loše vijesti nakon rezultata biopsije. Iako se nadala da su sumnje neosnovane, Donni je potvrđeno da joj se kancer vratio.

– Povratak u stvarnost! Prošle najnovije pretrage! Kad se probudiš iz narkoze ne sjećaš se ni kako si zaspao! Idemo dalje – navela je Donna Ares na svom profilu na Facebooku prije skoro mjesec dana.

Podsjetimo, Donna Ares je 2014. godine doznala da boluje od raka i hrabro se sa tim borila posljednje dvije godine. Taman kada je mislila da je stavila tačku na ovu temu, bolest se vratila.

(Doznajemo.com/Faktor)